Wysłany: 2010-02-13, 01:45 [inny] myszki do gry, sensitivity, celownik
Czesc, pisze pierwszy raz na tym forum:) milo mi was poznać
Kupuję nową myszkę, stara to jakiś biurowy gryzoń od a4tech. Chcę was prosić o pomoc wybraniu myszki, potem ustawieniu sensitivity no i wreszcie celownik(kolor celownika itp). Słyszałem, że te 3 rzeczy są bardzo ważne, jeżeli chodzi o celowanie.
Dysponuję do 120zł.
Z góry wielkie dzięki!
_________________ Nie bój się, afr3d strzeli ci HS-a:)
Jestem z niej bardzo zadowolony wszystko działa ok. Dużą wadą jest jednak gumowa podkładka pod kciuk, która lubi się brudzić i trudno ją wyczyścić( lepiej nie dotykać tej myszki tłustymi łapami, ponieważ potem przez tydzień będzie cie to wnerwiało)
Ma też coś co daje wielkie możliwości, mówie tu o oscar editorze. Ja wgrywałem/pisałem sobie nawet boty zdejmujące itemy w jakiś grach itp. Pod klawiszem 3xfire mam zrobione że klika mi w pierwszy przycisk myszki(lpm) co milisekunde:) z beretek strzela się jak z maszynówy:).
Ogólnie mówiąc nie polecam a4tech, OPRÓCZ seri x7, która jest naprawde udana i jak to a4tech- tania.
lub moją:)
Obydwie kosztują koło 90zł +przesyłka 15zł to masz coś koło 105zł.
Co do czułości, to sam musisz wyczuć i ustawić tak aby ci pasowało. O ustawieniach celownika już było w tym temacie:
http://csgame.pl/jaki-celownik-vt46.htm
Wysłany: 2010-04-20, 23:18
Jezeli Kupujesz Myszke do typowych FPS (np CS,COD)
Wybieraj myszki bezprzewodowe ja mam taką i jestem z niej bardzo zadowolony
Ja mam myszke Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 z nowym Laserem (bezbarwnym)
czyli bez wkurzajacego czerwonego światelka myszka nie powinna być zbyt mała Duża lepsza Dobrze też żeby miała (PM4 i PM5) czyli dodatkowe przyciski
Coś takiego http://allegro.pl/item994...klep_fa_gw.html
Dobra dosyć podlizywania się myszką xD xD xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum